Ultrasunete

- redarea elasticitatii pielii - stimularea metabolismului - stimularea eliberarii toxinelor si transferarea acestora in sistemul limfatic - efect antivergeturi - efect anticelulitic - efect anticearcan - efect antirid - tonifiere

Descriere

Tratamentul anticelulitic cu Ultrasunete imbina efectul termic provocat de Ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunetele creeaza micro – vibraţii invizibile (un milion vibratii pe secundă), percepute foarte uşor pe epidermă, care penetrează 4 -5 cm în grăsimea subcutanată, spărgând depozitele de grăsime calcifiate. Practic, acţionează asemeni unui micro – masaj, solicitand mecanic tesuturile care se incalzesc si defibrozeaza celulita.

Aparatul de masajul anticelulitic cu Ultrasunete – ULTRASONIQ—-lucrează cu un milion de herţi pe secundă, pentru a crea acelaşi efect ca cel al unei diete. Efectul similar unei diete este dat de arderea grăsimilor subcutanate cu energie cinetică generate de aceste micro-vibraţii. Tratamentul cu Ultrasunete se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, şolduri, fund, coapse, braţe, bărbie, etc.

Beneficii:
- redarea elasticitatii pielii
- stimularea metabolismului
- stimularea eliberarii toxinelor si transferarea acestora in sistemul limfatic
- efect antivergeturi
- efect anticelulitic
- efect anticearcan
- efect antirid
- tonifiere
Contraindicatii:
- Dermatite
- Rani deschise
- Varice