Tratamente Faciale

 

Body Secrets

Va pune la dispozitie o lista completa de tratamente faciale!

 

Tratament cu alge marine, energizant ( Maria Galland ) 90′
O cura anti-age exceptionala, cu o concentratie ultraperformanta ce inglobeaza o selectie de seruri specifice. Aceasta cura unica ofera tenurilor al caror mecanism natural a fost perturbat, posibilitatea de a-si recapata energia si integritatea functionala, capacitatea de a straluci din interior.

Tratament de hidratare ( Maria Galland ) 90′ recomandat pentru toate tipurile de ten cu probleme: acneice, grase, uleioase, mixte, asfixtice. Acest tratament curata pielea in profunzime, inchide porii, regleaza productia sebumului, asigura un ten mat si luminos, calmeaza si hidrateaza pielea. Recomandat saptamanal pana la normalizarea productiei de sebum, apoi intretinere 1 data pe luna.

Tratament lifting pentru ten matur ( Maria Galland ) 90′
recomandat tenurilor mature si lipsite de fermitate. Tratamentul intareste si corecteaza relieful pielii, reface structura de baza a pielii, restaureaza functionalitatea tesutului de sustinere si densitatea tesutului deshidratat. Se recomanda cure intensive de 1-2 ori pe saptamana, timp de 1 luna, apoi intretinere de 1-2 ori pe luna.

Tratament de purifiere pentru ten mixt si gras ( Maria Galland ) 90′
Primul tratament pentru tenurile mixte si grase, care elimina gentil impuritatile si excesul de sebum si curata pielea in profunzime; gelul echilibrant anti-stralucire, ofera tenului gras un aspect mat de exceptie si hidratare pe termen lung; masca de purifiere echilibrare, oferiti tenului dumneavoastra un foarte profound tratament echilibrant. Aceasta absoarbe excesul de sebum, inchide porii si hidrateaza.

Tratament cu ciocolata comestibila 60′
Tratamentul facial cu ciocolata comestibila este unul dintre cele mai senzaţionale tratamente Bernard Cassière, tratament la care se foloseşte ciocolată pură.

Tratament pentru ten uscat si gras ( Gigi ) 90′

Tratament cu masca caviar si ulei de argan 60′