Tratament cu Vacuum Anticelulitic

Lei 36*

Descriere

Preturi:

  • 60 lei / sedinta
  • 220 lei / abonament 5 sedinte
  • *360 lei / abonament 10 sedinte

Tratamentul cu vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele ( de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli ), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de “coaja de portocala”.

Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita.  Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.

Terapia cu vacuum nu se limitează doar la arderea grăsimilor şi dislocarea lor, ci şi la scăderea considerabilă în centimetrii şi ameliorarea vergeturilor. Stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul şi fermitatea pielii. De asemenea generează o impulsionare a circulaţiei limfatice ale cărei beneficii se traduc prin o reducere a retenţiei de apă şi o stare de bine de invidiat.

Eficacitate maxima anticelulitica se poate obtine cu terapia vacuum UltraFit – un echipament de ultima generatie conceput pentru tratamente anticelulitice dar si faciale

Efecte:

- stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita
- trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat
- vizeaza celulita, actionand asupra tesutului conjunctiv hipodermic
- elimina toxinele
- stimuleaza schimburile celulare
- reduce retentia de apa
- la nivelul epidermei, realizeaza o exfoliere fina eliminand astfel celulele moarte si restabilind luminozitatea naturala a pielii

Contraindicatii pentru terapia cu vacuum:

-          Epilepsie

-          Boli cardiace

-          Femei insarcinate

-          Boli  de piele

-          Hipertiroidie