Tratament cosmetic cu Ciocolata comestibila

Lei 95

Descriere

Tratament facial cu ciocolata comestibila, un moment de relaxare , o experienta multisenzoriala pentru eliminarea stresului si hidratarea tenului.Te-ai gandit vreodata ca un tratament facial poate fi complet nedureros, ba chiar delicios? Traieste un vis de ciocolata si bucura-te de o experienta multisenzoriala savuroasa.

CARACTERISTICI

Tratamentul facial cu ciocolata comestibila este unul dintre cele mai senzaţionale tratamente Bernard Cassière, tratament la care se foloseşte ciocolată pură. În timpul tratamentului puteţi chiar gusta extraordinara ciocolată, care este comestibilă,  iar aceasta este fără nici un dubiu cea mai placută parte a tratamentului. Boabele de cacao sunt faimoase ca sursă naturală de energie şi ca stimulator al starii de bine datorită influenţei unuia dintre componenţii de bază si anume teobromina.

Toţi clienţii se bucură de o stare de confort şi relaxare de neuitat. Doar o oră şi pielea radiază!

Tratamentul anti stres si anti poluare cu ciocolata (ciocolata comestibila obtinita in colaborare cu maestrul ciocolatier Walter Bonetti ) este un tratament care combina untul de cacao cu uleiul esential de portocale, fondue de ciocolata si nectar cu extract de cacao si vanilie pentru cele mai bune rezultate demonstrate.

Tratamentul cu ciocolata comestibila incepe cu demachierea si tonifierea tenului, urmate de curatarea profunda a tenului cu ajutorul a doua produse speciale: micropeeling pentru indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii si gel de curatare profunda pentru curatarea in profunzime a tenului.

Pasul urmator este masajul cu unt de cacao incalzit, urmat de aplicarea mastii fondue du chocolat, nu inainte de a i se oferi clientului sa guste.Finalul tratamentului consta in aplicarea  nectarului de cacao.

Este tratamentul ideal pentru echilibrarea tenului si are rol de a mentine supletea si fermitatea. Tratamentul contine extract de cacao (cu rol de protectie antiradicali liberi, antioxidant si

antiinflamator) complex menta si cacao( hidratare catifelare si tonifiere), complex papaya si lamaie( iluminare si hidratare) unt de cacao ( catifelare, hranire).

BERNARD CASSIERE –O gama moderna, un concept inovator ,o experienta multisenzoriala.

CREATOR DE TRENDURI.

 

DESCRIERE

DEMACHIERE:in aceasta prima etapa de tratament se vor indeparta impuritatile si orice urma de machiaj;

TONIFIERE:este un procedeu folosit pentru reglarea PH-ului tenului;

MICROPEELING:o metoda biologica de exfoliere ce se bazeaza pe utilizarea micro-granulelor, asigurand o exfoliere blanda si sigura cu efecte vizibile. In aceasta etapa de tratament toate celulele moarte vor fi indepartate bland si eficient. Textura pielii se reface si tenul ramane curat si moale.

GEL PENTRU CURATARE PROFUNDA: usor antiseptic si antibacterian, confera tenului o curatare si o purifiere impecabila, datorita complexului de amino acizi din grau, fara a usca pielea . Tenul devine catifelat si luminos.

Pasul urmator este MASAJUL cu unt de cacao incalzit, stimuland circulatia sangvina la nivelul fetei, urmat de aplicarae MASTII foundue du chocolat.

Finalul taratamentului consta intr-un masaj tonifiant cu NECTAR DE CACAO .