Radiofrecventa corporala

Lei 135*

Descriere

Preturi:

  • 180 lei / sedinta
  • 750 lei / abonament 5 sedinte
  • *1350 lei / abonament 10 sedinte

Radiofrecventa corporala este cea mai noua tehnologie in terapiile beauty de remodelare.
Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Cu alte cuvinte, radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema.

Tratamente:
- tratament anticelulita si remodelare corporala
- tratament pentru tonifiere
- tratament pentru drenaj limfatic

Este ideal pentru:
• persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza),
• pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocala dar si

Sub actiunea undelor de radiofrecventa temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade.

Rezultate radiofrecventa
Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta, indiferent ca aplicam terapia facial sau corporal.
Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.
La nivel corporal se manifeste printr-o profunda tonifiere, instantanee. Contureaza si redefineste liniile siluetei. Celulita dispare, aspectul de piele lasata este complet eliminate. Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.
Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifierea continua.
Tratamentul cu radiofrecventa Bella RF este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

Contraindicatii:
- sarcina si alaptare
- herpes
- persoane purtatoare de pace-maker
- persoane purtatoare de proteze metalice
- rani pe zona de aplicare a tratamentului

Costul unei sedinte de radiofrecventa de 30 de minute este 180 Lei.