Presodrenaj

Lei 35*

Aparatul de preso masaj Presso Symphony

Descriere

Preturi:

  • 60 lei / sedinta 40 min.
  • 225 lei / abonament 5 sedinte
  • *350 lei / abonament 10 sedinte

Conceput special pentru a elimina celulita si retentia hidrica, Presso Symphony este un excelent echipament de presoterapie dotat cu un sistem complex de 6 camere de presiune.

Practic, actioneaza cu presiune secventiala si forta hemodinamica pentru a accelera procesele de drenaj limfatic si de eliminare a toxinelor si grasimilor din organism.
Puteti realiza complexe programe personalizate de tratament anticelulitic, gratie posibilitatii de variere a timpilor de lucru dar si a presiunii cu care actionati asupra zonei tratate.
Indispensabil in programele anticelulitice, Presso Symphony ofera si solutii de tratare a tulburarilor de circulatie periferica, eliminarea senzatiei de picioare grele, insuficienta venoasa superficiala sau cronica.

Practic lucreaza direct pe lantul ganglionar limfatic, obtinand succese spectaculoase in reducerea edemelor celulitice, stimularea circulatiei limfo-venoase si “spargerea” depozitelor de toxine si grasimi aflate in exces in organism.
Revitalizarea si oxigenarea tesutului astfel obtinute produc o reconturare vizibila a corpului, redau tonicitatea musculara si imbunatatesc aspectul general al epidermei.