Microdermabraziune Faciala

Lei 70*

Descriere

  • 95 lei / sedinta 10 min.
  • 400 lei / abonament 5 sedinte
  • *700 lei / abonament 10 sedinte

MICRODERMOABRAZIUNEA – asigura o regenerare celulara, eliminarea petelor, uniformizarea cicatricilor superficiale, accelerarea hidratarii naturale a tenului si redarea luminozitatii.

Aceasta terapie exfoliaza primul strat de celule de la nivelul pielii folosind capete de tratament cu cristale de diamante.  Realizeaza o delicata exfoliere a pielii si in acelasi timp intareste sistemul imunitar al celulelor din primul strat de epiderma intr-un mediu steril si controlat.

Spre deosebire de metoda clasica de microdermabraziune, tehnica folosirii cristalelor de diamant indeparteaza anumite riscuri cum ar fi o exfoliere exagerata, inhalarea cristalelor de pe capetele de tratament, nu cauzeaza iritatii ale pielii sau reactii alergene.  Dupa doar un singur tratament, veti observa cum pielea devine mai luminoasa, catifelata si curata.

Cele  9 capete diferite de microdermabraziune au varf de cristale de diamant de diferite marimi pentru a permite o tratare completa si complexa a problemelor, inclusiv cele din zona ochilor sau din zona narilor. Selectarea capatului de tratament potrivit pentru fiecare tratament, impreuna cu forta de vacuum permite o microdermabraziune exacta si foarte bine controlata.