Lifting Facial

Lei 25*

Descriere

  • 45 lei / sedinta 15 min.
  • 150 lei / abonament 5 sedinte
  • *250 lei / abonament 10 sedinte

TRATAMENT CU EFECT DE LIFTING
Lifting nechirurgical – rezultate vizibile imediat

Se realizeaza prin aplicarea micro-curentilor pe suprafata pielii; acesti micro-curenti imita practic curentii electrici produsi in mod natural de organism, acei bio-curenti care incep sa incetineasca odata cu inaintarea in varsta. Efectele sunt multiple: microstimularea reduce procesul de imbatranire prin cresterea circulatiei sangvine si aducerea nutrientilor la muschi si celule; de asemenea este extrem de eficient pentru drenaj limfatic, reface procesul natural celular si imbunatateste functionarea tenului; accelereaza producerea colagenului.
Prin stimularea  in profunzime a muschilor, tratamentele aplicate ulterior sunt foarte bine absorbite, multiplicandu-le efectul. De asemenea, prin producerea de colagen tenul devine mai elasitc si duce la atenuarea ridurilor fine.
E deosebit de eficient in tratarea ridurilor din jurul ochilor si a gurii, a obrajilor cazuti, barbiei duble, a ridurilor de pe frunte si dinspre sprancene.
Este o metoda cu mult mai ieftina si mai putin riscanta fata de un lifting chirurgical, de aceea are un succes extraordinar la persoanele care au nevoie de astfel de tratemente.

CONTRAINDICATII :

tiroida (in special la hipertiroida);
epilepsie;
sarcina;
boli cardiace (in special hipertensiune);
boli de piele.

RECOMANDARE
Electrostimularea faciala se recomanda zilnic15 ‘