Tunel cu infrarosii: Tratamente Anticelulitice

Descriere

Tunel cu raze infrarosii “NO CELLULITE”

Tunelul cu raze infrarosii “No Cellulite” – sauna profesionista moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii.

Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschisi iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica.
Caldura oferita de razele infrarosii este una care este transmisa in corp pana la nivel celular, astfel incat desi senzatia de disconfort termic este minima (la suprafata pielii nefiind atat de evidenta ca in cazul unei paturi termice, de exemplu) rezultatele sunt de doua ori mai bune.

Corpul depoziteaza in decursul vietii tot mai multe substante nocive, metale grele si grasimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturala sub straturile inferioare de piele. La caldura patrunzatoare si de profunzime a razelor infrarosii se activeaza procesul de transpiratie din interiorul corpului, ceea ce inseamna ca substantele nocive sunt pur si simplu impinse din corp cu transpiratia, prin pori. In timp ce se presupune ca la sauna obisnuita tranpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a infrarosiilor ea consta in apoximativ 25-30% din grasimi, metale grele si substante nocive.

Vasele de sange se dilata, circulatia sangelui este stimulata, irigarea cu sange se mareste, metabolismul este accelerat.
Tunelul cu infrarosii No Cellulite de la ROWE permite incalzirea diferentiata pe cele doua cupole ale sale, putand regla temperatura in conformitate cu preferintele ocupantului sau: se poate seta astfel ca partea superioara a cupolei sa ajunga la temperatura maxima, in timp ce partea sa inferioara sa aiba temperatura camerei, sau invers.
Culisarea celor doua cupole face ca intrarea in tunel sa fie facila, permitand astfel combinarea acestei terapii cu altele complementare : stimulare musculara, impachetari cu produse marine sau cu tratamente de termosudatie.
Pupitrul de comanda permite o reglare simpla si eficienta a aparatului, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele mai bune posibile.

Tunelul cu raze infrarosii are si alte efecte benefice asupra organismului:
* eliminarea tensiunilor din corp
* imbunatatirea circulatiei sangelui
* activarea functiei de auto-insanatosire si aparare a corpului
* eliminarea mai buna a substantelor nocive stimularea organelor, frecventei inimii si a metabolismului
* reducerea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii
* ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale
* intinderi musculare,
* dureri de articulatii,
* infectii ale sinusului maxilar si ale sinusului frontal,
* afectiuni ovariene