CAVITATIE (LIPOSUCTIE VIRTUALA)

Descriere

CAVITATIE ( LIPOSUCTIE VIRTUALA )

Intr-o singura sedinta de 30 de minute, din cele aproximativ 30 de miliarde de celule grase din corpul uman, veti pierde cu siguranta 2,5 milioane.

In numai 3 şedinţe de cavitatie ( pe o zona ) prin testele clinice s-a demonstrat o reducere in medie cu 4 centimetri la prima sedinta si aproape 10 centimetri dupa 3 sedinte ( centimetrii difera si in functie de tesutul adipos ).

 

Rezultatul liposuctiei virtuale :

Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie ofera un nou contur corporal.

Terapia are efect instantaneu similar unei liposucţii chirurgicale .

Acest procedeu nu este chirugical, este sigur şi neinvaziv.

Tratamentul de cavitatie prin liposuctie virtuala reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu o frecventa joasa si o intensitate foarte mare care distrug adipocitele definitiv.

Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed in adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinind aparitia unor viduri ( bule cavitationale ).

Tratamentul de cavitatie provoaca miscari ale lichidelor in timpul diferitelor faze ( de expansiune si compresie ), creeaza tensiuni mari la nivelul celulei, care “rup” ( prin implozie ) membrana adipocitului iar materialul celular ( reziduri, grasime, cholesterol ) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic.

Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare şi este o reala alternativa la liposucţia chirurgicala.

 

Recomandari.

Pentru a facilita actiunea cavitatiei si pentru un efect maxim, tratamentul incepe cu o sedinta de ultrasunete pentru inmuierea tesutului (straturile fibrozate) pe zona care se va trata.

Urmeaza o sedinta de liposuctie virtuala care dureaza 30 min.

Dupa aceasta sedinta in rinichi şi in ficat se vor descarca grasimi şi colesterol.

De aceea este necesar sa efectuati si o sedinta de drenaj limfatic pentru a elimina toxinele si a drena limfa.

 

In urmatoarele ore dupa liposuctia virtuala prin cavitatie, se recomanda o alimentaţie sanatoasa impreuna cu un consum insemnat de apa sau ceai.