Aparat Bronz organic

Cea mai sanatoasa metoda de bronzare, fara UV, fara solar, fara riscuri!

Descriere

Pielea ciocolatie nu mai este doar apanajul anotimpurilor insorite. De acum, poti arata ca proaspat intoarsa dintr-o vacanta exotica mai tot timpul anului cu ajutorul bronzarii organice.
Si unde mai pui ca pe langa un bronz frumos, o sa ai si o piele sanatoasa. Stii deja ca solarul iti poate da multe batai de cap, cea mai grava dintre ele – cancerul de piele. Nu mai sta pe ganduri! Evita mersul la solar pe cat posibil. Poti avea o piele frumoasa si sanatoasa, fara sa te expui la riscuri inutile. Alege bronzarea organica – solutia tratament este si o terapie antiaging – are un continut bogat de ingrediente cu puternic rol antirid, iar pigmentii pentru colorare nu usuca deloc pielea.

Nu iti pune sanatatea in pericol si apeleaza la solutii 100% sigure.
Apeland la bronzarea organica, nu risti imbatranirea pielii, aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii.

Acest sistem revolutionar de bronzare nu presupune riscuri, nu usuca excesiv pielea si nu provoaca riduri. Mai mult decat atat, eventualele arsuri pe care le poti suferi in urma expunerii intense la soare sunt complet evitate.

Bronzarea organica reprezinta un procedeu profesional de bronzare (se efectueaza numai in saloane), prin care se aplica, prin pulverizare cu un aparat cu turbina HVLP, o solutie 100% organica, ce va colora instant pielea intr-o nuanta naturala.
Aparatul de aplicare reprezinta, in sine, o inovatie tehnologica. Datorita lui, procedura este foarte rapida, simpla si fara riscuri de aplicare gresita.
O singura pulverizare asigura un bronz intens, in doar 5 minute, nefiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la o culoare evidenta. Bronzul dureaza 7-9 zile si are un aspect radiant si luminos.